Geen categorie

Fietstour en Wandeltour door Napels

Fietstour en Wandeltour door Napels

Napels fietstour

Een unieke en bijzondere manier om Napels goed te leren kennen, dat is door middel van een fietstour. Deze fietstour begint bij het Piazza del Plebiscito, een belangrijke en centrale plek in de stad. Vanuit hier kan het Koninklijk Paleis gemakkelijk worden bereikt, dat geldt overigens ook voor de San Francesco di Paola kerk. Vanaf hier stap jij op de fiets en kom jij langs de mooiste en bekendste bezienswaardigheden van Napels. Ga genieten van een onvergetelijk uitzicht bij de heuvel van Posillipo en bekijk vanaf deze plek de wereldberoemde Vesuvius vulkaan.

Gids bij de Napels fietstour

De Engelstalige gids weet alles te vertellen over de stad, stel gerust vragen en luister naar de mooie verhalen en bijzondere feitjes. Er zijn diverse fietspaden in Napels, waardoor het om een veilige excursie gaat. De gids brengt je langs alle historische en culture hoogtepuntjes. Tijdens deze fietstour zal er een stop worden gemaakt bij een café, hier kan genoten worden van een hapje en een drankje. Wij raden de deelnemers aan om de lokale specialiteiten te proberen, deze zijn om je vingers bij af te likken.

Extra informatie over de fietstour:

– De gids is Engelstalig
– Volwassenen betalen 45 euro per persoon, voor de kinderen (10 jaar tot 14 jaar) zal er twintig euro in reken worden gebracht.
– Hapjes en drankjes zijn inbegrepen in de prijs

Napels wandeltour

Ga jij binnenkort een stedentrip maken naar het prachtige Napels? Dan is een wandeltour, de ideale manier om de stad te leren kennen. Het historische centrum van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst, het is daarnaast ook gelijk het allergrootste centrum dat op deze lijst is vertegenwoordigt. Napels kent honderden kerken, maar ook een heel ondergronds stelsel. Het centrum stamt nog uit de Romeinse tijd, wat duidelijk merkbaar is.

Ontdekkingstocht door Napels

De wandeltour is in het leven geroepen voor de liefhebbers. Die de stad echt willen ontdekken en daarbij alles te weten willen komen over de Italiaanse stad. Wandel door de indrukwekkende straatjes, de leuke winkeltjes en natuurlijk de kerken.

Het fijne van een wandeltour is dat er gids meegaat. De gids zal je van alle feitjes, de geschiedenis en meer op de hoogte brengen. De gids brengt je langs de meest bijzondere plaatsen van Napels. De wandeltour kan ook privé worden geboekt, waardoor het mogelijk is om enkel en alleen met je eigen reisgezelschap deze wandeltour te maken.

Daarnaast geeft de gids ook enkele leuke tips met betrekking tot de beste restaurants in de stad, de winkels waar je beslist moet zijn geweest en de gezelligste uitgaansgelegenheden. Om een echt succes van een stedentrip naar Napels te maken, raden wij de wandeltour beslist aan.

Meer informatie over de wandeltour:

– Je wandelt langs de Piazza del Plebiscito, Galleria Umberto I, het Koninklijk Paleis en de Castle Nuovo. En nog veel meer…
– De wandeltour neemt twee uur in beslag
– De gids is Engelstalig
– De privé wandeltour kan al geboekt worden vanaf 130 euro!